Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Modesto Jacket Men's - ID: A064489

Jack WolfskinModesto Jacket Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Modesto Jacket Men's från Jack Wolfskin

Modesto Jacket Men's är en stretchig och funktionell fleecejacka från Jack Wolfskin med en ribbstickad design. Jackan är mycket andningsbar och ger full rörelsefrihet. Och om du arbetar svettas torkar det snabbt igen. Vilket gör det till en fantastisk jacka för allt från vandringen till cykelturen. När hösten anländer, kan enkelt koppla ihop Modesto med en av skaljacka, för en extra boost av väderskydd.
 • Herrstorlekar
 • Material: 100% Polyester
Egenskaper för Modesto Jacket Men's:
Material: Polyester
Dragkedja: Hellång
Huva: Nej
Antal fickor: 2 st
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!