Muddy Pass - ID: A028529

Jack WolfskinMuddy Pass

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Muddy Pass från Jack Wolfskin

Muddy Pass från Jack Wolfskin är en hybrid softshell jacka med en vindtät front, som utformats för krävande aktiviteter utomhus. Jackan är gjord för att klara en skiftande temperatur. När temperaturen sjunker och du börjar svettas kommer jackan reglera detta så att du hela tiden känner dig bekväm. Den höga kragen på Muddy Pass är justerbar och fodrad med microfleece. Så när du känner att vinden börjar vina, kan du enkelt dra åt kragen - även ärmsluten och nederkanten av jackan - så ingen kall luft kommer in. Det finns dessutom en dold huva i lätt material inuti kragen som du snabbt kan veckla ut om det börjar regna. 
Egenskaper för Muddy Pass:
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Fast
Antal fickor: 4 st
Vindtät: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Softshelljackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!