Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Neuron från Jack Wolfskin

Neuron är en funktionell vardagsryggsäck från Jack Wolfskin med aktiv belysning och fack för både laptop och surfplatta. Tack vare OSRAM-belysningen sticker denna rygga verkligen ut, och gör dig synlig i trafiken för extra säkerhet. För att aktivera lysdioderna, anslut bara en power bank till USB-kontakten i väskan och belysningen fungerar i minst nio timmar. Ryggsäcken är också gjort i ett reflex material som försäkrar att du förblir synlig även om du glömt powerbanken hemma. Det finns en liten säkerhetsficka på baksidan av väskan som ger en säker (och lättillgänglig) plats att förvara plånboken och mobilen.
 • Vadderat bärhandtag
 • LED ljus som drivs an en powerbank (powerbank ingår ej)
 • Laptopfack: 38 x 26 x 4 cm
 • Surfplattafack: 10", 25 x 19 x 2.5 cm
Egenskaper för Neuron:
Kön: Unisex
Passar laptop/surfplatta: 15 "
Packvolym: 26 L
Vikt: 970 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 31 x 16 x 45 cm
Höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Laptopfack: Ja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vardagsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!