Kampanj

Jack WolfskinOn The Fly 35

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om On The Fly 35 från Jack Wolfskin

On The Fly 35 är robust duffelväska från Jack Wolfskin för korta resor. Denna klassiska duffelväska är definitionen av förenklat baggage. Bara släng i de viktigaste sakerna, dra åt snöret och du är redo att sticka. On The Fly 35 har dock en hel del andra funktioner och möjligheter som en vanlig duffel inte har. Utöver de vadderade axelbandet och den vadderade ryggen, så finns det ett inre fack, och en smidig hemlig ficka. En täckande flik går att fällas ut och en dragsko kan dras åt för att stänga toppen av väskan.
Egenskaper för On The Fly 35:
Packvolym: 35 L
Vikt: 665 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 30 x 28 x 55 cm
Höftbälte: Nej
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Nej
Ställbar rygglängd: Nej
Toppöppning: Annan
Laptopfack: Nej
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vardagsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!