Pioneer 22 Pack - ID: A058272

Jack WolfskinPioneer 22 Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pioneer 22 Pack från Jack Wolfskin

Pioneer 22 Pack är en funktionell vandringsryggsäck från Jack Wolfskin som passar barn som är nio år och uppåt. Funktionerna på Pioneer 22 Pack liknar de som finns på vuxnas vandringsryggsäckar med funktioner som en ficka för en vätskeblåsa och fästen för vandringsstavar. Större grejer kan förvaras i huvudfacket, som har förslits med en dragsko och lock.De elastiska nätfickorna på utsidan är perfekta för vattenflaskan och snacks som behöver vara lättåtkomliga. Och om det börjar regna när din lilla äventyrare är ute på tur är det bara att dra fram det integrerade regnskyddet.
 • Bärsystem med justerbar rygglängd så att ryggsäcken kan anpassas i takt med att ditt barn växer
 • Kompressionsremmar på sidorna
 • Detaljer i reflex
 • SOS kit
Egenskaper för Pioneer 22 Pack:
Packvolym: 22 L
Vikt: 720 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 27 x 9 x 51 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Ja
Toppöppning: Dragkedja
Laptopfack: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Barnryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!