Portland Texapore Low Kids - ID: A028500

Jack WolfskinPortland Texapore Low Kids

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Portland Texapore Low Kids från Jack Wolfskin

Portland Texapore Low Kids från Jack Wolfskin är en väldigt lätt vardagssko. Den är dessutom vattentät, samtidigt som dina fötter får andas. Oavsett vad så kommer den luftiga ovansidan i mesh och den avancerade dämpningen göra detta till en riktigt bekväm sko att bära. Dessutom är de enkla att ta på sig tack vare det elastiska snörsystemet som snabbt kan justeras för perfekt passform.
Egenskaper för Portland Texapore Low Kids:
Membran: Texapore
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Kängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!