Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Purser från Jack Wolfskin

Purser är en axelväska från Jack Wolfskin med flera fack för alla småsaker du behöver på resan. Oavsett om du befinner dig på flygplatsen, bussen eller på en sightseeing tur så kan du enkelt hålla alla dina resedokument nära dig. Väskan har en platt design så att den tar mindre plats. Huvudfacket håller de viktigaste sakerna säkra, så som mobilen, passet eller dina nycklar. Med 6 fack kan du enkelt organisera alla dina grejer så att du snabbt kan hitta dem när du behöver dem. Axelremmen kan även justeras efter behag.

 • CROSS RIP 420D: Slitstarkt vattentätt ripstop fabric med förstärkta sömmar
 • Huvudgack med två stora fickor för pass, flygbiljetter etc. 3 penhållare, mobilficka och framficka med blixtlås.
 • Nyckehållare

Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Plånböcker & Värdeförvaring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!