Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Rain Pants Kids - ID: A028557

Jack WolfskinRain Pants Kids

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rain Pants Kids från Jack Wolfskin

Rain Pants Kids är ett par robusta och vattentäta överdragsbyxor från Jack Wolfskin. Med dessa regnbyxor kan dina barn leka utomhus trots att det regnar eller är blött. Reflexerna på fram och baksidan gör också ditt barn extra synligt. De är dessutom väldigt enkla att ta på tack vare den vida passformen och blixtlåsen i bensluten. De är så lätta och kompakta att de tar upp minimalt med plats i packningen eller skolväskan, så de är enkla att ta med sig. 100% POLYAMID
Egenskaper för Rain Pants Kids:
Huvudmaterial: Syntet
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Regnbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!