Smoozip -5 Women - ID: A072333

Jack WolfskinSmoozip -5 Women

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Smoozip -5 Women från Jack Wolfskin

Smoozip -5 Women är en 3-säsongs sovsäck från Jack Wolfskin med syntetisk fiber isolering och ett ergonomiskt blixtlås. Sovsäcken har en vid och bekväm passform och är varm nog för att du ska kunna sova gott när temperaturen sjunker till 1°C under natten. Den unika Microguard syntetiska fiber fyllning gör Smoozip härligt varm, speciellt runt bröstkorgen och fötterna. Och för ökad komfort så är sovsäcken fodrad med fleece på sidorna, i fotboxen och i huvan. Huvan kan användas som en kudde eller dras åt runt huvudet för extra värme när temperaturen sjunker.
Egenskaper för Smoozip -5 Women:
Max kroppslängd: 175 cm
Vikt: 1775 g
Kön: Dam
Passar för: Vår/Sommar/Höst (5 till -10ºC)
Dragkedja: Hellång
Fyllning: Syntet
Extremtemperatur -22 grader C
Komforttemperatur dam: 1 grader C
Värmekrage: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!