Sonora Dress - ID: A028555

Kampanj

Jack WolfskinSonora Dress

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sonora Dress från Jack Wolfskin

Sonora Dress är en lätt ärmlös klänning med ett bälte från Jack Wolfskin. Om du spenderar mycket tid ute på sommaren så är Sonora dress är skönt och luftigt val. Klänningen är gjord i ett funktionellt material som absorberar fukt och torkar snabbt. Under dagar med lite tillgång till skugga, så skyddar den dig från solens skadliga strålar. 100% POLYESTER
Egenskaper för Sonora Dress:
Material: Polyester
UV-skyddsfaktor (SPF): 30
Stretch: Ja
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Klänningar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!