Tongari Hooded Jacket Women - ID: A028584

Jack WolfskinTongari Hooded Jacket Women

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tongari Hooded Jacket Women från Jack Wolfskin

Tongari Hooded Jacket Women är en huvtröja i stretchig fleece för damer från Jack Wolfskin. Denna tröja kommer hålla dig varm och bekväm i alla lägen, samtidigt som den tillåter dig full rörelsefrihet. Under speciellt krävande aktiviteter gör det inte heller något om du skulle svettas eftersom materialet är snabbtorkande. 100% POLYESTER
Egenskaper för Tongari Hooded Jacket Women:
Material: Syntet
Dragkedja: Hellång
Huva: Fast
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!