Tongari Jacket Men - ID: A028447

Kampanj

Jack WolfskinTongari Jacket Men

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tongari Jacket Men från Jack Wolfskin

Tongari Jacket Men är en stretchig fleecejacka från Jack Wolfskin. Fleecematerialet kommer hålla dig varm och bekväm på våren och hösten, och tillåter dig samtidigt stor rörelsefrihet. Och om du svettas under mer krävande aktiviteter så torkar den snabbt igen. Om du bär den när det börjar bli kyligare ute kan den dessutom enkelt kopplas ihop med en kompatibel ytterjacka för extra värme och isolering. 100% POLYESTER
Egenskaper för Tongari Jacket Men:
Material: Syntet
Dragkedja: Hellång
Huva: Nej
Antal fickor: 2 st
Vindtät: Nej
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!