Kampanj

Jack WolfskinWolfmat Camp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Wolfmat Camp från Jack Wolfskin

Wolfmat Camp från Jack Wolskin är en extra lång, bred och bekväm isolerad matta med 7 cm tjockt skum. Ett utmärkt val för de som vill ha lite extra lyx till campingen. Den passar dessutom bra som en gästsäng när du är hemma igen. Det 7 cm tjocka skummet vadderar dig när du sover och erbjuder bra isolering. Därför funkar den från våren till hösten. Horisontella borrhål reducerar mattans packstorlek och vikt utan att minska isoleringens förmåga.


Yttermaterial: 100% Polyester
Isolering: 100% Polyuretan
Packpåse: 100% Polyamid
Egenskaper för Wolfmat Camp:
Yttermått längd x bredd: 194 x 64 x 7 cm
Isoleringsmaterial: Skum
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 68 x 20 cm
R-värde (US): 7,3
Tjocklek: 7 cm
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Självuppblåsande Liggunderlag

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!