Women's Crystal Palace Jacket - ID: A058291

Jack WolfskinWomen's Crystal Palace Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Crystal Palace Jacket från Jack Wolfskin

Women's Crystal Palace Jacket är en varm och vindtät dunjacka från Jack Wolfskin som håller dig varm och bekväm på dina vinteräventyr. Jackan har en något rymligare passform så att du enkelt får plats med en tjocktröja under. Den snygga huvan och den höga kragen gör jackan ännu varmare och yttertyget har en härlig mjuk känsla. Denna dunjacka är utan tvekan en av de varmaste vinterjackorna i Jack Wolfskins kollektion tack vare kombinationen av en generös ankduns-fylling (RDS-certifierad förstås) och ett vindtätt STORMLOCK skaltyg.
 • Damstorlekar
 • Yttermaterial & Foder: 100% Polyester
Egenskaper för Women's Crystal Palace Jacket:
Vikt: 750 g
Fillpower: 700 cuin
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Fast
Antal fickor: 3 st
Vindtät: Ja
Fyllning: Ankdun
Andel dun: 90 %
Andel fjäder: 10 %
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Vinterjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!