Women's Kyoto Coat - ID: A058292

Jack WolfskinWomen's Kyoto Coat

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Kyoto Coat från Jack Wolfskin

Women's Kyoto Coat är en vindtät vinterjacka från Jack Wolfskin med en mycket varm syntetfiberisolering. Jackan kombinerar ett elegant och modernt utseende med maximal värme. Syntetisk fiber (Microguard Superloft) isolering känns som dun men är också signifikant mindre känslig för fukt så regn är inget problem. KYOTOs yttertyg ger ett effektivt skydd mot vinden och är också mycket andningsbart. Jackan är utrustad med en snygg huva och inre manschetter för extra skydd vid kallt väder.
 • Damstorlekar
 • Material: 100% Polyester. Foder: 100% Polyamid. Fyllning: 100% Polyester.
Egenskaper för Women's Kyoto Coat:
Vikt: 1030 g
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Fast
Antal fickor: 4 st
Vindtät: Ja
Fyllning: Syntet
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!