Women's Seven Lakes Jacket - ID: A064427

Jack WolfskinWomen's Seven Lakes Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Seven Lakes Jacket från Jack Wolfskin

Women's Seven Lakes Jacket är en lätt, vattentät och andningsbar vandringsjacka från Jack Wolfskin som har många praktiska funktioner. TEXAPORE-tyget har en sammetsmjuk känsla mot huden samtidigt som det skyddar från regn och vind. Det finns plats för en müsli-bar eller en GPS-enhet i handfickorna och innerfickan. Och när solen kommer ut igen och jackan inte längre behövs, packas den ihop litet, så att du kan lägga den i ryggsäcken. När vintern kommer, kan du enkelt koppla ihop jackan med en varm innerjacka, tack vare blixtlåset som är gjort för att kunna kopplas ihop med Jack Wolfskins mellanlager.
 • Damstorlekar
 • Material & Foder: 100% Polyester. Foder 2: 100% Polyamid
Egenskaper för Women's Seven Lakes Jacket:
Membran: Texapore
Vikt: 528 g
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Avtagbar
Membranteknik: 2-lagers
Antal fickor: 3 st
Vattenpelare: 10 000 mm
Andningsförmåga: 6000 gram/m2/24h
Jack Wolfskin utvecklar produkter för oss som gillar att vara utomhus, som har roligt när vi ser till att få vår dos av träning och upptäcker nya saker och platser. Jack Wolfskin grundades 1981 och har sedan dess försett oss med egenutvecklade förstklassiga produkter för uteliv, resor och idrottande. Tack vare sitt fokus på produktutveckling och de många gånger rimliga prissättningarna ser vi idag Jack Wolfskins produkter över nästan hela världen.

Mer från Jack Wolfskin

Visa alla Skaljackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!