27591

MicroMo Cooking System - ID: A043647

JetboilMicroMo Cooking System

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om MicroMo Cooking System från Jetboil

MicroMo Cooking System från Jetboil är det lättaste reglerade systemet som erbjuder en kompakt design för den ultimata backcountry matlagningsupplevelsen. Du kan enkelt packa ner den och packa upp den utan att äventyra din matlagning. MicroMo har en proprietär regulatorteknik för att leverera oslagbar sjudkontroll och pålitligt prestanda i kyligt väder - ner till -6°C.
 • Lätt 0,8L FluxRing® matlagningskopp
Egenskaper för MicroMo Cooking System:
Minsta koktid för 1 l vatten i minuter: 4,5
Vikt: 340 g
Bränsle: Gas
Frustrationen över att försöka laga mat med tunga friluftskök på ojämna underlag drev Perry Dowst och Dwight Aspinwall att göra något bättre själva. Så de startade Jetboil och upptäckte att de inte var ensamma om problemet. Hemsidan fylldes snabbt av kärleksförklaringar från tacksamma kunder som äntligen hittat ett smidigt sätt att få till käket ute i vildmarken.

Mer från Jetboil

Visa alla Friluftskök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!