Julbo

-
Julbo tillverkar skyddande glasögon för aktiva människor och idrottare. Sedan starten 1888 har de levererat kvalitativa glasögon för idrottsutövare och äventyrare världen över i stilren design. Julbo söker ständigt efter nya idéer och lösningar. Allt för att du ska kunna se världen bättre när du utför aktiva sporter.

Julbo

(115 produkter)

Glasögon för aktiva tillfällen


Julbo har glasögon för flera olika tillfällen. Oavsett om du är på väg ner för fjället på ett par skidor, mitt i en fors med din kajak eller på en idrottsarena har Julbo ett par glasögon perfekt anpassade för aktiviteten. På Outnorth kan du hitta ett brett urval av Julbos sortiment med fokus på glasögon för de allra mest aktiva tillfällen. Du hittar bland annat seglingsglasögon, allmänna sportglasögon samt glasögon anpassade främst för längdskidåkning och även skidskytte.Filtrera din sökning


På Outnorth hittar du glasögon från Julbo för hela familjen – dam, herr och barn. Ta dig tid och kolla igenom sortimentet för att hitta de perfekta glasögonen för din aktivitet. Med ett par ordentliga glasögon kan varken väder, vind eller sol hindra dig från ditt äventyr!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!