BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Indy + Fdt 7.0 Set - ID: A072695

Kampanj
Nyhet!

K2Indy + Fdt 7.0 Set

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Indy + Fdt 7.0 Set från K2

Indy FDT Jr 7.0 Set från K2 är en riktigt bra barnskida! Det som gör Indy till en av marknadens bästa är att den är väldigt mjuk, även i de korta längderna. Skidan blir otroligt lätt att lära sig carving på på grund av den mjuka flexen och att den har rocker i nosen. Rocker i nosen gör att skidan nästan svänger av sig själv och gör steget till att lära sig carving mycket lättare. I längderna under 100 cm bör man välja en klart kortare skida och i längderna 100+ bör man välja en skida som går strax under kroppslängd. Skida: Indy
Bindning: FDT Jr 7.0
Egenskaper för Indy + Fdt 7.0 Set:
Kön: Barn
Bredd bakände: 86 mm
Bredd midja: 70 mm
Bredd nos: 96 mm
Svängradie: 9,0 m
Bindningar ingår: Ja
K2 Sports startade i USA 1963 och idag är varumärket världsberömt inom design, tillverkning och försäljning. Driven av innovation och passion för sportentusiasten som söker unika och autentiska livsstilsupplevelser, marknadsför K2 Sports snowboard, snöskor, alpint, telemark / nordisk skidutrustning, inlines, kläder och tillbehör.

Mer från K2

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!