K2 Performance Pad Set - ID: A076125

K2K2 Performance Pad Set

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om K2 Performance Pad Set från K2

När du väljer en uppsättning skydd för fitnessåkare handlar det om andningsförmåga. K2 Performance Pad Set gjord av nötningsbeständiga, andningsbara meshpaneler och ett Coolmax fukttransporterande foder ger en bekväm upplevelse oavsett hur många mil du loggar. Satsen innehåller knäskydd, armbågskuddar och handledsskydd med hållbara plastlock för att skydda mot stötar och nötning. Den säkerhetsinriktade designen är rundad med reflekterande märken för en extra synlighet.
K2 Sports startade i USA 1963 och idag är varumärket världsberömt inom design, tillverkning och försäljning. Driven av innovation och passion för sportentusiasten som söker unika och autentiska livsstilsupplevelser, marknadsför K2 Sports snowboard, snöskor, alpint, telemark / nordisk skidutrustning, inlines, kläder och tillbehör.

Mer från K2

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!