Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Mindbender 85 + Free Ten Quickclik - ID: A068383

Kampanj

K2 Mindbender 85 + Free Ten Quickclik

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Mindbender 85 + Free Ten Quickclik från K2

Mindbender 85 Skis är mångsidiga skidor från K2 som passar lika bra till pisten som över hela berget. Skidorna är designade för att ge dig kontroll i alla snöförhållanden, och Torso Control Design kombinerar en progressiv flex över mitten med en balanserad och jämn profil. Skidorna är som styvast på mitten och mjuknar sen ner mot bakänden. TCD ger precision, gör skidorna lätta att svänga med och ger en mjuk åktur i alla snöförhållanden.
 • All-Terrain rocker som har en gradvis upphöjning framtill på skidorna för att ge stor mångsidighet, medan bakänden är kortare och lägre för extra kontroll i varierad snö
 • Kärna av asp för lätt vikt
Egenskaper för Mindbender 85 + Free Ten Quickclik:
Kön: Unisex
Bredd bakände: 113 mm
Bredd midja: 85 mm
Bredd nos: 130 mm
Svängradie: 13,5 m
Bindningar ingår: Ja
Vikt: 1719 g
K2 Sports startade i USA 1963 och idag är varumärket världsberömt inom design, tillverkning och försäljning. Driven av innovation och passion för sportentusiasten som söker unika och autentiska livsstilsupplevelser, marknadsför K2 Sports snowboard, snöskor, alpint, telemark / nordisk skidutrustning, inlines, kläder och tillbehör.

Mer från K2

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!