Live Shopping med Outnorth

Nu börjar vi med live shopping, videosändningar där du kan vara med och ställa dina frågor till oss.

Vi kommer att bjuda in experter från olika håll och tillsammans tittar närmre på olika outdoor-kläder- och prylar.

Missade du en sändning? Ingen fara, de går även att se i efterhand.

Blank

Haglöfs alpint

Var med och snacka alpina kläder tillsammans med Haglöfs. Tillsammans med en produktexpert kommer vi att gå igenom kläder för snowboard och skidåkning. Ställ alla dina frågor direkt till oss i chatten och hitta plaggen för dagarna på berget.


INSTÄLLT
Nytt datum kommer

Blank

Black Week

Vi på Outnorth har vår produktexpert på plats för att guida dig genom Black Week djungeln. Vi går igenom några av våra bästa produkter under sändningen - till årets bästa priser! Ställ dina frågor till oss direkt i chatten.

TITTA HÄR

Utforska Black Week

Blank

Kari Traa

Missa inte Live Shopping tillsammans med Kari Traa - Underställ för tjejer av tjejer. Hitta understället för just dig, vare sig du ska till jobbet eller gymmet, hoppa ut från ett plan, åka utför ett berg eller mysa framför en brasa så täcker Kari Traas kollektioner alla dina underställsbehov.

TITTA HÄR

Upptäck Kari Traa

Blank

Adidas Terrex

Var med och prata trailrunning! Vi pratar om Adidas trailrunning-kollektion, Adidas Terrex, som handlar om bland annat tåliga trailrunning-skor och vindtäta jackor!

SE IGEN

Upptäck Adidas Terrex

Blank

Viking Footwear

Tillsammans med en produktexpert kollar vi närmare på olika sko-modeller, för både vuxna och barn. Hitta de bästa skorna för höstens äventyr du med!

SE IGEN

Upptäck Viking Footwear

Blank

Asics

Simon från Asics besökte oss där han berättade om deras nya trailrunning-kollektion, Fuji. Klicka på knappen för att kolla i efterhand!

Var noga med att bocka av adblock för att kunna kolla!

SE IGEN

Upptäck Asics

Blank

Hövding

Upptäck väldens mest säkra cykelhjälm, som inte är en hjälm. Tillsammans med Hövdings vd tittar vi närmre på den svenska innovationen - airbagen för cyklister. Och du kan passa på att ställa alla dina frågor direkt i chatten.

SE IGEN

Upptäck Hövding

Blank

Garmin

Upptäck alla finesser och funktioner i Garmins smarta klockor. Tillsammans med en expert från Garmin kollar vi på vilken klocka som passar dig.

SE IGEN

Upptäck Garmin

Blank

Haglöfs L.I.M

Tillsammans med Haglöfs produktexpert kollar vi på Haglöfs L.I.M-kollektion. En kollektion utvecklad för att vara så avskalad som möjligt, samtidigt som den är tekniskt avancerad.

SE IGEN

Upptäck Haglöfs L.I.M

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!