Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Kniven är ditt viktigaste redskap i skog, mark och på fjället. Det vet man i Karesuando där man i åratal gjort hantverksprodukter designade för det karga klimatet. Inspirationen hämtas i den fantastiska omgivande naturen och månghundraåriga slöjdtraditioner. Här är naturliga material verkligen direkt från naturen; masurbjörk, läder, horn och ben. Karesuandokniven kan dessutom specialbeställas efter egna behov.

Vi på Outnorth uppskattar kvalitet och äkta hantverk. Därför bankar vårt friluftshjärta extra hårt för knivarna från Karesuandokniven. När du är ute i vildmarken dyker det ibland upp situationer då en vass kniv är livsviktig. Innan du köper kniv är det viktigt att du utvärderar dina behov så du köper rätt kniv för ditt ändamål oavsett om det är fiske, vandring eller klättring.

Äkta hantverk

Karesuandokniven tillverkas i Kyrkbyn Karesuando 250 km norr om polcirkeln. Knivarna görs i Karesuandoknivens egen fabrik och knivarna de tillverkar har tio års garanti. Produktionen startade i Karesuando år 1975, sedan dess har över 200 000 knivar tillverkats. Du kan lita på att deras produkter är av högsta kvalité och väl värda att investera i.

Vacker och praktisk kniv

Karesuandokniven - Vildmark Exklusiv, har ett skaft gjort av oljad masurbjörk och ett blad gjort av stål. Den genomgående designen för Karesuandokniven är skandinaviska rena linjer och den är inte bara praktisk utan även stilren och elegant. När du behöver vässa eggen på kniven rekommenderar vi att du använder diamantbryne eller keramiksten. Vill du jämföra Karesuandokniven mot vårt övriga knivsortment går det självklart bra.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!