Kari Traa

-
Kari Traa är skidåkaren och designern som tröttnade på tråkiga skidkläder och fula underställ. Här hittar du snygga kvinnliga kläder som verkligen funkar.

Kari Traa

(378 produkter)

Kari Traa är inte bara en olympisk mästare i Freestyle med tre OS-medaljer. Hon har också ett eget sportklädesmärke. Berättelsen börjar i Voss, en liten by mellan havet och bergen, där hon är född och uppvuxen. Hennes norska ursprung har inte bara gjort Kari till en framgångsrik idrottare. Hon har också fått ett gott öga för design och en stor kreativ entusiasm. Även när hon var på höjden som skidutövare, så har Kari alltid lyckats hitta tid till att utveckla sin kreativitet. Mellan träning och tävling började hon sticka mössor till sina vänner och skapade sina egna skidkläder. Hennes alster blev genast populära bland vänner och andra skidutövare, och därmed var varumärket Kari Traa fött. Det är lyckliga barndomsminnen och det robusta norska landskapet som inspirerar Kari att design sportkläder som är perfekt anpassad till den kvinnliga formen, men fortfarande uppfyller kraven för en aktiv, sportig och äventyrlig livsstil.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!