KAT COMBI - ID: KA8017685

KatadynKAT COMBI

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om KAT COMBI från Katadyn

Katadyn Combi är ett högkvalitativt keramiskt filter som levererar upp till 50.000 liter rent vatten.
Katadyn Combi kombinerar ett silver-impregnerat keramiskt filter med ett påfyllbart kolfilter. Det går att använda Combi även utan kolfiltret, men rekommenderas om vattnet är kemiskt förorenat eller smakar/luktar illa. Det renade vattnet flödar fram med en hastighet på cirka en liter per minut. Det keramiska filtrets kapacitet är upp till 50.000 liter, beroende på vattenkvalitén. Det aktiva kolet klarar upp 200 liter, dock är livstiden på aktivt kol är cirka 6 månader, oavsett hur mycket du vatten du renat. Den medföljande slangen är 110 cm lång för att du lätt ska nå vattenkällan och den är försedd med ett flöte och ett förfilter som filtrerar bort de största partiklarna. 
 
Hur är det med reningen då? Jodå, den är mycket bra. Combi är mycket effektivt mot bakterier, protozoa och andra otäcka saker. Men! Har man den minsta misstanke om virus, måste man använda kemisk rening också. T ex Micropur Forte. 

Förvaringsväska, rengöringssvamp, silikonfett, mätsticka (för att veta när det är dax att byta det keramiska filtret), två omgångar aktivt kol, adapter till drickflaska samt instruktioner på svenska ingår.
Egenskaper för KAT COMBI:
Max reningskapacitet i liter/minut: 1
Keramiskt filter: Ja
Max livslängd filter i liter: 50000
Glasfiberfilter: Nej
Aktivt kol: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 60 x 60 x 270 mm
Vikt: 580 g
Schweiziska Katadyn är störst i världen på vattenreningssystem och tillhörande produkter. Med över 80 års erfarenhet av branschen och ständig utveckling av produkter, kan man alltid lita på att man får det bästa som finns att tillgå för tillfället.

Mer från Katadyn

Visa alla Vattenrening

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!