Kavat

-
Skofabriken Kavat är ett familjeföretag med rikt kulturarv från tider då Kumla och Örebro var centrum för skotillverkning i Sverige. Det finns massor av erfarenhet och stor kunskap om skor och läder hos Kavat. Ett genuint hantverk i kombination med modern teknik är nyckeln till framgång. Nu har den fjärde generationen tagit plats på företaget i Kumla.

Kavat

(60 produkter)

Passion för hantverket

Kavats devis är att kombinera ett genuint hantverk baserat på erfarenheter och traditioner med moderna tekniker och ett innovativt tänkande. En devis som ligger till grund för många av Kavats stora framgångar. Företaget drivs av en passion och en kärlek till hantverket vilket gör att Kavats skor alltid håller en hög hantverksmässig klass och står pall för en tuff användning av såväl barn som vuxna.

Ekologiska skor

En nyhet hos Kavat som har kommit att ta en allt större plats hos företaget idag är det ekologiska tänkandet. År 2008 lanserade de sin första sko med EUs Ecolabel och har idag över femtio modeller registrerade som Ecolabel i EUs register. Framtiden ser ljus ut för Kavat. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment! Vi hoppas du hittar dina favoriter här.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!