Alstermo EP (Spring-17) - ID: A029587

KavatAlstermo EP (Spring-17)

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alstermo EP (Spring-17) från Kavat

Alstermo Ep är en sandal från Kavat med extra flexibel konstruktion. Vilket gör den här sandalen till en naturlig knyptunkt mellan barnets fot och stranden. Tillverkad i miljövänligt Eco Performance-läder som är tåligt och andas. Miljömärkt med EU Ecolabel, och som alla Kavats skor är de fria från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.
Egenskaper för Alstermo EP (Spring-17):
Tåskydd: Nej
Extra vattentålig: Nej
Material: Läder
Skofabriken Kavat är ett familjeföretag med rikt kulturarv från tider då Kumla och Örebro var centrum för skotillverkning i Sverige. Det finns massor av erfarenhet och stor kunskap om skor och läder hos Kavat. Ett genuint hantverk i kombination med modern teknik är nyckeln till våra framgångar. Nu har den 4:e generationen tagit plats på företaget i Kumla.

Mer från Kavat

Visa alla Sandaler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!