Hällevik Ep - ID: A029595

KavatHällevik Ep

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hällevik Ep från Kavat

Hällevik är en klassisk och mycket omtyckt remsandal som funkar lika bra till vardags som till en dag i lekparken. Modellen är utformad för att passa barns fötter och är mycket enkel att ta på tack vare vid öppning och praktisk kardborreknäppning. Hällevik är tillverkad i ett miljövänligt och kromfritt skinn (Eco Performance leather) som är behandlat för att vara vattenavstötande, det har också goda andasegenskaper. Den är invändigt skinnfodrad och förstärkt bak i hälen för att skydda och hålla foten på plats. Den invändiga innersulan i skinn har stötdämpande egenskaper och ger skön komfort och miljö inuti skon. Yttersulan är gjord i gummi med mycket bra grepp och avrullning. Fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten. Miljömärkt med EU Ecolabel.
Egenskaper för Hällevik Ep:
Tåskydd: Nej
Extra vattentålig: Nej
Material: Läder
Skofabriken Kavat är ett familjeföretag med rikt kulturarv från tider då Kumla och Örebro var centrum för skotillverkning i Sverige. Det finns massor av erfarenhet och stor kunskap om skor och läder hos Kavat. Ett genuint hantverk i kombination med modern teknik är nyckeln till våra framgångar. Nu har den 4:e generationen tagit plats på företaget i Kumla.

Mer från Kavat

Visa alla Sandaler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!