Keen

-
Keen in the city, Keen i naturen. Keens hybridsandaler och hybridskor är designade för att du ska kunna ha dem både i naturen och stadsmiljöer. Keen kallar det HybridLife.

Keen

(126 produkter)

Idéen till KEEN fick grundaren Martin Keen, som är en hängiven seglare, när han tröttnade på att ständigt slå i tårna omboard på sin segelbåt. Han ställde sig frågan: Kan en sandal skydda tårna? Några skisser och funderingar senare var sandalen ”Newport” född. Idag, 13 år senare, är KEEN världens tredje största outdoorsko och sandaltillverkare. KEEN har en starkt uttalad miljöpolicy och jobbar ständigt för att minimera sin miljöpåverkan när det gäller tillverkningen av sina produkter, de material som används och vilka transportermedel som nyttjas. Dessutom jobbar KEEN, via sitt program HYBRID CARE, tillsammans med flera välgörenhetsorganisationer för att skydda naturområden där vi vistas - allt under parollen CREATE, PLAY and CARE.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!