Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Företaget Kero har en lång och gedigen historia. Yrjö Kero grundade företaget 1929 tillsammans med Karl Wälivaara. Visionen är att erbjuda unika hantverksprodukter i naturmaterial med hög kvalitet.

På Outnorth samlar vi det bästa för vildmark och friluftsliv. Vi väljer produkter och varumärken med omsorg för att du ska känna dig helt trygg när du handlar hos oss.

I sortimentet finns knivar från Kero vars ambition är att erbjuda unika hantverksprodukter av hög kvalitet i naturmaterial. Är det viktigt för dig att din kniv har en gedigen historia med ursprung i äkta hantverk ska du utan tvekan välja Kero. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment knivar för alla tillfällen.

Knivar för alla tillfällen

I sortimentet från Kero finns ett flertal knivar för olika behov. Svampkniven Zebra har ett skaft av laminat och ett blad av kolstål. Denna kniv är den ultimata partnern när du är i skogen på jakt efter svamp. Zebra har en rejäl borste i änden vilket gör att du enkelt kan rengöra svampen från den värsta smutsen innan du tar med den hem.

Skötselråd

Knivar gjorda av kol- och laminatstål får inte diskas i diskmaskin då det tuffa maskindiskmedlet kan skada bladet. Torka istället av bladet och smörj in det med olja för att bevara bladet så fint som möjligt då det annars lätt rostar, kolstålsknivar blir mer tåliga med tiden mot rost. När bladet tappar i styrka och behöver vässas använd dig av fin brynsten eller diamantbryne.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!