Kläder

(14112 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Outdoor Gaiters Black
 

Det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder. Vid ett aktivt friluftsliv krävs det rätt kläder för rätt ändamål. Hos Outnorth.se kan du köpa dina kläder online i lugn och ro. Vi erbjuder ett brett sortiment av herrkläder, damkläder och barnkläder från flera välkända varumärken som Haglöfs, Fjällräven, The North Face, Salomon, Bergans och Lundhags bara för att nämna några. Vi har samlat underkategorier för våra kläder & accessoarer så att ni lättare ska hitta det ni söker.

Friluftskläder för en bättre naturupplevelse

Med rätt typ av friluftskläder får du en bekvämare och bättre naturupplevelse, oavsett vilken tid på året det är och i vilken miljö du befinner dig. Att frysa, bli blöt eller vara för varm är aldrig skönt och försämrar känslan av din upplevelse. Därför är det klokt att fylla din garderob med funktionella plagg som står emot fukt och regn men som samtidigt kan hålla dig både varm och sval.

Friluftskläder på nätet

Hos oss kan du bland annat botanisera bland många lätta, funktionella och snygga skaljackor, softshelljackor, dunjackor, parkas, regnjackor, skidjackor, vindjackor och bomullsjackor. Vi har även ett brett utbud av skalbyxor, skidbyxor, softshellbyxor, vandringsbyxor, klätterbyxor, regnbyxor, tights, shorts och fodrade byxor för den kallare årstiden.

Under vår friluftssektion kan du även hitta olika typer av accessoarer som exempelvis mössor, buffar, skärp och olika typer av impregneringsprodukter som håller dina kläder vid liv längre. Du kan även hitta, damasker, handvärmare och en mängd smarta tvätt- och rengöringsprodukter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!