Handvärmare

(3 produkter)

Man kan inte njuta av sina äventyr om fingrarna inte går att röra på grund av kylan. Outnorth erbjuder smidiga handvärmare som är enkla att använda. Märken som Coghlan’s, Kombi och Relags. Till exempel erbjuder vi Magic Heat från Relags, handvärmare som kokas för att laddas. Dessa gel-kuddar ger en behaglig värme för frusna händer. När du trycker på den lilla "knappen" börjar en kemisk process och kudden blir varm. Laddas enkelt om genom att du kokar den i vatten i 15 minuter. Tänk på att vira in kudden i en handduk eller liknande så inte kudden ligger an mot grytbotten när den kokas. 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!