Badkläder & Vattensport

(239 produkter)

Ska du ut på äventyr? Snorka, surfa, dyka eller kanske bara bada? Outnorth har en mängd olika badkläder, våtdräkter, simkläder samt simaccessoarer för både vuxna och barn. Märken som 2XU, Aqua Marina, HEAD, Houdini, Ocra, Patagonia, Prana, Salming, Scubapro, Speedo, Tenson m.fl. Till exempel har vi Shorty One från HEAD, som är en kort våtdräkt främst för bröstsimmare. En enkel och funktionell våtdräkt i 2,5mm neopren. Speciellt framtagen till Vansbrosimningen och passar utmärkt för dig som tänker simma bröstsim. Dräkten är nylonbeklädd på både insida och utsida vilket gör den Dräkten är också lämplig att använda i andra vattensporter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!