Badkläder

(43 produkter)

Oavsett om du ska ligga på stranden eller tävla i simhopp är det viktigt att hitta badkläder som du trivs i. Hos oss på Outnorth hittar du baddräkter, badbyxor och bikinis från några av branschens bästa märken. Vi har bland annat snygga och funktionella baddräkter som håller på plats och förstärker och badbyxor i en mängd olika modeller och utföranden som har både korta och långa byxben. Gemensamt för alla våra badkläder är att de är sköna, snabbtorkande och av god kvalitet.

Badkläder till barn

Självklart har vi också badkläder till barnen. Vid stranden eller poolen är det extra lätt att bränna sig, eftersom solen reflekteras i vattnet. T-shirts och baddräkter med UV-skydd blir allt vanligare då de skyddar känslig barnhud mot solens starka strålar. Solskyddskläderna erbjuder skydd med UV50+.

Dock är det viktigt att komma ihåg att även komplettera med solkräm när ni vistas direkt i solen ute i trädgården eller nere på stranden. Ett barns hud är extremt omtåligt och blir lätt rött och irriterad om man inte är noggrann med att smörja in dem ordentligt.

Köp dina badkläder online

Det kan vara bökigt och obekvämt att pröva ut badkläder i butik. Att stå i ett provrum i bara underkläderna är inte alltid det roligaste. Ljuset är sällan smickrande och det kan vara svårt att känna sig naturlig. Det ger dig inte heller en bra uppfattning om hur du rör dig i badkläderna och hur det påverkar hur de sitter. Just därför är badkläder mycket populärt att köpa online. Du slipper provrumsångesten och kan i lugn och ro prova hemma framför spegeln.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!