Barntröjor

(156 produkter)
Blank

Rekommenderad

FÅK
Happo One Junior Light Blue
 

En fin och mjuk tröja brukar vara en favorit hos barn - både små och stora, och är ett väldigt funktionellt plagg. Då är det ingen dum idé att handla en tröja i ett riktigt bra material och av hög kvalité. Detta är självklart något du hittar hos Outnorth, från märken som Aclima, Didriksons, Ivanhoe och Woolpower. Här hittar du tröjor till barn och junior, både för användning till vardags eller som del i värmande underställ för nästa vinteräventyr. Till sommarens varmare dagar finns t-shirts med fina tryck, bland annat i skön ekologisk bomull från Fjällräven.

Varmt mellan-lager för kalla dagar ute i snön

Om du söker ett varmt mellanlager eller en värmande tröja till hösten så hittar du ett stort utbud till barn och junior här. Många barntröjor kommer också i set med tillhörande sköna byxor. Tröjor med god andningsförmåga i fleeceblandningar är ett bra mellanlager för kalla vinterdagar. På så vis blir inte kroppen nedkyld om det blir varmt och många varma tröjor torkar även snabbt om de skulle bli fuktiga.

Tröjor med smarta funktioner

Glömda mössor och vantar på dagis och i skolan hör till vardagen för alla föräldrar. Vad är då bättre än en varm tröja med inbyggd mössa i luvan och värmeficka på magen? Du hittar en sådan modell från märket Aclima. Vi har flera olika barntröjor som funkar för olika åldrar och passar lika bra till vardags, på utflykten eller det större äventyret.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!