Barnvantar

(149 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Kids Reflective Mittens Silver/Black
 

Med bra och slittåliga vantar håller du barnen varma och glada under hela vintern. Hos oss hittar du rejäla barnvantar i bra kvalité som håller för det mesta. I vårt utbud av vantar för barn och junior finns ett stort urval från märken som Hestra, Didriksons, Kombi och Urberg.

Vi har allt från enklare modeller till mer avancerade, exempelvis vantar i ventilerande Gore- Tex.

Bra och sköna vantar barnen vill ha på sig

Det är vanligt att vantarna, tillsammans med mössor och strumpor, är de klädesplagg som åker av först om barnen inte trivs med dem. Ett par ordentliga vantar är ett måste för dina barn, men ska de komma till användning är det inte säkert att vad som helst duger. Se till att köpa sköna vantar som sitter som de ska och andas väl. Ett bra exempel på material som andas är ull. Ullen har också fortsatt förmåga att värma även om vanten skulle bli blöt. Vet du däremot med dig att det kommer bli mycket blöta lekar i höstrusket kan ett par vattentäta handskar vara till större nytta.

Fångrem minskar risken för att tappa bort vantarna

Med en fångremssnodd på vanten eller handsken försvinner den inte även om den skulle åka av. Självklart säljer vi vantar som sitter bra, men att de sitter kvar är förstås inte alltid en garanti när det kommer till barn. Många vantar är också utrustade med bra funktioner och justeringsmöjligheter kring handleden, så barnen håller händerna torra och varma. Bra justering kring handleden minskar såklart även risken för många barns skräck, nämligen snö innanför kläderna.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!