Mössor & Kepsar Barn

(153 produkter)
Blank

Rekommenderad

FÅK
Kids Knitted Beanie Set Grey
 

Ingen vill att sina barn ska gå ut utan mössan på sig eller att den ska riskera att åka av så fort vi tittar bort. Det kräver en bra och skön mössa som barnen vill ha på huvudet. En mössa som värmer, men gärna andas, och inte minst en mössa som inte kliar eller sticks.

Hos oss hittar du mössor och fuskpolo för barn och junior i en mängd utföranden, bland annat från Didriksons, Sätila, Bergans och Aclima.

Sköna fuskpolos och mössar barnen vill ha på sig

Försäkra dig om att barnen håller sig varma genom att skaffa bra mössor som de vill ha på sig. I vårt utbud hittar du sköna och coola barnmössor som utan tvekan kommer bli populära och därmed får sitta kvar och värma huvudet.

Vi har ett stort utbud av mössor i alla möjliga sorters utföranden, från beanies i trikå och merinoull till riktigt varma mössor med fuskpäls-foder. Om du söker en stickad eller virkad mössa hittar du även det i fin kvalité till bra pris. Stickade och virkade mössor bör inte avfärdas som något som riskerar att klia eftersom det snarare beror på val av material än sättet de är tillverkade på. Hos oss hittar du dessutom fleecefodrade mössor som gör dem extra mjuka och sköna mot huvudet och öronen.

Varmt om både huvud och hals med fuskpolo

När det blir kallt eller blåsigt är halsen ett utsatt område. Kall vind kan lätt leta sig in genom halsduken även om den är varm. Om du vill vara säker på att ditt barn håller sig varm om halsen är en fuskpolo-krage ett utmärkt val. Den kan antingen fungera som komplement till en halsduk, eller som ytterligare skydd när det blir extra kallt.

En heltäckande balaclava håller både hals och huvud varmt. Den stänger kall luft och blåst ute, som annars lätt smiter in mellan halsduk och mössa. Den utgör också ett bra alternativ till halsduk vid vintersporter då det inte alltid lämpar sig med långt hängande halsdukar. Varma och sköna balaclavas hittar du från bland annat Woolpower och Didriksons.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!