Overaller Barn

(79 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Kyla Kid's Winter Overall + Varm Kid's Boot
 

Hos oss hittar du ett stort utbud av overaller för barn. Vi har overaller för den kalla vintern men även i vattentät utformning för att stå emot höstregnet. Bland märkena hittar du bra och slittåliga barnoveraller från bland annat Reima, Didriksons och Isbjörn of Sweden.

Det perfekta vinterplagget

En overall är troligen det bästa vinterplagget för alla barn. Det är bara att hoppa i och ge sig ut, kläderna sitter där de ska och riskerar inte att åka av. Då slipper ditt barn dessutom att få in snö på oönskade ställen och kan fritt ägna sig åt alla sorters snölekar. Med en vattentät overall håller barnen sig torra och glada. Bär de overaller med god andningsförmåga minskar risken för att det ska bli för varmt och svettigt när vädret slår om.

Materialen är oftast väldigt sköna och bekväma, har bra vattenavstötningsförmåga och andningsegenskaper. Hos oss hittar du overaller fria från PFC, men med bibehållen förmåga att avvisa vatten. Många overaller har också reflexer så ditt barn syns i vintermörkret. Du slipper dessutom oroa dig för eventuella lösa reflexer som lätt kan åka av i leken.

Slittåliga overaller för längre livslängd och hållbarhet

Barn drar sig sällan för att leka oavsett väder eller underlag. Knäna och rumpan är oftast utsatta områden eftersom leken sällan är begränsad endast till fots. Många overaller kommer därför med förstärkta delar för att overallen ska hålla länge. Om du köper riktigt bra och rejäla kläder till barnen håller de förhoppningsvis även till yngre syskon eller kommande generationer. Om du köper rejäla kvalitetskläder, gjorda för hårt outdoorbruk, gör du både dig själv och dina barn en tjänst.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!