Byxor & Shorts

(2063 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Fjordruta Pant Men Moon Rock
 

Skalbyxor, vandringsbyxor, löpartights eller trekvartsshorts? Du hittar alla modeller här. Vårt breda sortiment av byxor gör det enkelt för dig att orientera dig bland marknadens bästa märken. Vi har byxor för alla kroppar och tillfällen, för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Friluftsbyxor för väta och kyla

Precis som våra övriga friluftskläder är våra byxor funktionella och slittåliga. Vårt klimat ställer höga krav på ytterplaggen och därför har vi byxor som står emot både kyla och väta. Vissa modeller är även fodrade för att garantera riktigt bra skydd. De är dessutom designade för att ge dig stor rörelsefrihet och göra det lätt att ta sig fram överallt, även i snårig terräng.

Byxor för vandring och uteliv ska ha bra fickor, torka fort och tåla viss väta vid impregnering. De kan också vara praktiska vid skogspromenader eller när man går ut med hunden. Om sommaren kan det vara bättre att använda byxor i material som inte är vattentätt, och istället komplettera med regnkläder eller damasker.

Snygga träningsbyxor med optimal passform

Vi har också ett brett sortiment av träningsbyxor, som passar de flesta oavsett vilken idrott du föredrar att utöva. Gemensamt för alla våra träningsbyxor är att de är utformade för att vara praktiska, bekväma och snygga.

Utomhuslöpning i regn och rusk kräver skyddande och lätta lösningar. Vi har tights med meshpaneler för god ventilation, blixtlås för bra passform och reflexdetaljer som gör dig synlig i mörkret. Om vintern kan fodrade löpartights vara en god idé för att hålla benen varma och torra. Vi har dessutom en mängd olika kompressionstights och löparbyxor för att maximera din träningsupplevelse.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!