Byxor & Shorts

(2057 produkter)

Skalbyxor, vandringsbyxor, löpartights eller trekvartsshorts? Du hittar alla modeller här. Vårt breda sortiment av byxor gör det enkelt för dig att orientera dig bland marknadens bästa märken. Vi har byxor för alla kroppar och tillfällen, för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Friluftsbyxor för väta och kyla

Precis som våra övriga friluftskläder är våra byxor funktionella och slittåliga. Vårt klimat ställer höga krav på ytterplaggen och därför har vi byxor som står emot både kyla och väta. Vissa modeller är även fodrade för att garantera riktigt bra skydd. De är dessutom designade för att ge dig stor rörelsefrihet och göra det lätt att ta sig fram överallt, även i snårig terräng.

Byxor för vandring och uteliv ska ha bra fickor, torka fort och tåla viss väta vid impregnering. De kan också vara praktiska vid skogspromenader eller när man går ut med hunden. Om sommaren kan det vara bättre att använda byxor i material som inte är vattentätt, och istället komplettera med regnkläder eller damasker.

Snygga träningsbyxor med optimal passform

Vi har också ett brett sortiment av träningsbyxor, som passar de flesta oavsett vilken idrott du föredrar att utöva. Gemensamt för alla våra träningsbyxor är att de är utformade för att vara praktiska, bekväma och snygga.

Utomhuslöpning i regn och rusk kräver skyddande och lätta lösningar. Vi har tights med meshpaneler för god ventilation, blixtlås för bra passform och reflexdetaljer som gör dig synlig i mörkret. Om vintern kan fodrade löpartights vara en god idé för att hålla benen varma och torra. Vi har dessutom en mängd olika kompressionstights och löparbyxor för att maximera din träningsupplevelse.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!