Jaktbyxor

(2 produkter)

Oavsett vad du jagar kan det bli långa dagar i alla väder och förhållanden. Ute på jakt finns många behov som ett par jaktbyxor ska täcka, allt från att vara tysta till att kunna tåla olika väderförhållanden, mycket stillasittande eller bra rörlighet. Med byxor utformade för jakt får du bästa möjliga komfort och funktion för en lyckad jakt.

Hos oss hittar du bra jaktbyxor för dam och herr från märken som Norröna, Fjällräven och Bergans.

Skillnaden mellan jaktbyxor och andra friluftskläder

Jaktbyxor är generellt kraftigare än exempelvis vanliga vandringsbyxor. Många jaktbyxor är tillverkade i ett tyst material och ofta gjorda av Gore-Tex eller annat vattenavisande material. Flera byxor är även utrustade med visst skydd och slitstarka knän som kan komma väl till pass under jakten.

Eftersom jakt främst sker under höst och vinter är de byxor som är utformade för jakt generellt varmare än andra friluftsbyxor. Moderna vandringsbyxor är ofta ganska tajt skurna medan jaktbyxor är mer luftigt sydda. Givetvis finns även jaktbyxor i tajtare modell för dig som föredrar det.

Tysta skalbyxor för dig som behöver vara rörlig

Om du är rörlig när du jagar är smidighet viktigt likväl som att byxorna är tysta och inte ger i från sig för mycket ljud när du rör dig. Dessa egenskaper hittar du på flera av de modeller vi säljer. Givetvis fungerar de flesta jaktbyxor även att använda till vandring eller annat friluftsliv.

Vi hjälper dig

Har du några funderingar eller frågor tveka inte att höra av er till oss på kundtjänst. Vi på Outnorth vill att du ska lämna oss och känna dig nöjd. Oavsett vilken fråga du har så finns vi här för att svara på dina frågor.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!