Gore-Tex Byxor

(1 produkter)

Är du en friluftsentusiast oavsett årstid är ett par Gore-Tex byxor din melodi. På Outnorth hittar du byxor passande för skidåkning och övriga typer av friluftsaktiviteter. Gore-Tex är ett material som fungerar utmärkt när du vill vara ute i väder där du riskerar att bli blöt men inte vill bli kall. Det unika med Gore-Tex är att materialet håller tätt mot vatten samtidigt som det andas. Tack vare dessa unika funktioner håller du dig varm trots regnigt väder.

Byxor anpassade för skidäventyr

Om du ofta spenderar tid i skidbacken eller ska till en skidort på semester är det viktigt att dina byxor är anpassade för ändamålet. På Outnorth hittar du Gore-Tex byxor från varumärken som Peak Performance, Norröna och Black Diamond. En del modeller har hängslen som säkerställer att byxorna sitter som de ska, andra modeller har smarta fickor och förvaring passande för aktiva äventyr. Letar du efter ett par skidbyxor kan du välja modeller utrustade med nyckelkort-ficka. Välj mellan härliga färger och utseenden för både herr, dam och barn. Se till att dina lager under andas så att värmen inte stannar innanför det första lagret.

Varma och torra äventyr året om

Med ett par byxor i Gore-Tex är du varm och torr året runt. Njut av friluftsaktiviteter oberoende väder och stanna ute längre. Matcha dina Gore-Tex byxor med en jacka i samma material och komplettera med kängor i Gore-Tex. Då är du med all säkerhet kittat för en lång dag utomhus med hela familjen. Susa fram i skidbacken eller fiska vid en vild älv. Du väljer själv aktiviteten, Gore-Tex byxorna håller dig varm och bekväm.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!