Gore-Tex Byxor

(11 produkter)

Är du en friluftsentusiast oavsett årstid är ett par Gore-Tex byxor din melodi. På Outnorth hittar du byxor passande för skidåkning och övriga typer av friluftsaktiviteter. Gore-Tex är ett material som fungerar utmärkt när du vill vara ute i väder där du riskerar att bli blöt men inte vill bli kall. Det unika med Gore-Tex är att materialet håller tätt mot vatten samtidigt som det andas. Tack vare dessa unika funktioner håller du dig varm trots regnigt väder.

Byxor anpassade för skidäventyr

Om du ofta spenderar tid i skidbacken eller ska till en skidort på semester är det viktigt att dina byxor är anpassade för ändamålet. På Outnorth hittar du Gore-Tex byxor från varumärken som Peak Performance, Norröna och Black Diamond. En del modeller har hängslen som säkerställer att byxorna sitter som de ska, andra modeller har smarta fickor och förvaring passande för aktiva äventyr. Letar du efter ett par skidbyxor kan du välja modeller utrustade med nyckelkort-ficka. Välj mellan härliga färger och utseenden för både herr, dam och barn. Se till att dina lager under andas så att värmen inte stannar innanför det första lagret.

Varma och torra äventyr året om

Med ett par byxor i Gore-Tex är du varm och torr året runt. Njut av friluftsaktiviteter oberoende väder och stanna ute längre. Matcha dina Gore-Tex byxor med en jacka i samma material och komplettera med kängor i Gore-Tex. Då är du med all säkerhet kittat för en lång dag utomhus med hela familjen. Susa fram i skidbacken eller fiska vid en vild älv. Du väljer själv aktiviteten, Gore-Tex byxorna håller dig varm och bekväm.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!