Alpinskidbyxor

(172 produkter)

För att kunna njuta av sin skidsemester och timmarna i pisten så bör man ha ett par alpinskidbyxor som är funktionella, tåliga och praktiska. Outnorth erbjuder en mängd olika alpinskidbyxor för både vuxna och barn. Till exempel erbjuder vi på Outnorth Women's Stanford JL Softshell Ski Pants från J.Lindeberg, en alpinskidbyxa som är en teknisk byxa med lite tightare passform för damer. De är tillverkade i en stretchig och mjuk softshell-kvalitet med ett vattentätt membran som släpper ut överskottsvärme och transporterar bort fukt. En perfekt alpinskidbyxa för härliga stunder i skidbacken!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!