Softshellbyxor

(92 produkter)

Vi har softshellbyxor för dam och herr i olika utföranden och från en mängd märken. Bland dessa finns Haglöfs, Lundhags, Peak Performance och Fjällräven. Byxor i softshell är följsamma och passar för en mångsidig användning. Materialet är mjukt och smidigt och den största fördelen med softshell är plaggets andningsförmåga. Med andra ord är det perfekt för svettiga äventyr eller när du riskerar att bli blöt, men inte vill ha helt vattentätt material och snabbt vill kunna få kläderna att torka.

Det här är softshell

Softshell är mjukt och följsamt och passar bra vid många olika tillfällen då byxor gjorda av softshell material andas och är vattenavstötande. Skulle du råka ut för en störtskur när du är ute i naturen har softshell den fantastiska förmågan att snabbt bli torr igen, till skillnad från flera andra material.

Ofta är softshell produkter något tjockare då den är uppbyggd av en lager på lager princip och kräver alltså inte att du ska ha flera olika lager av tröjor och jackor ovanpå varandra, softshell räcker. Byxorna är utmärkta i de flesta väder men är det en riktigt varm dag kan det fungera bättre med något lite tunnare.

Perfekt för dig som är aktiv och svettas mycket

Tack vare den goda andningsförmågan är softshell perfekt för dig som är väldigt aktiv eller svettas mycket. Med kläder som andas minskar risken för att du ska bli nedkyld, vilket lätt kan uppstå vid användning av helt vattentäta material. Softshell kan därför vara ett bra alternativ även vid lite våtare förhållanden eftersom det torkar snabbt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!