Cykelbyxor

(25 produkter)

För den oinvigde ses en cykelbyxa troligen bara som en tajt kortbyxa. Ett plagg som av många använts som ett rent modeplagg under exempelvis kjol eller klänning. Men en riktig cykelbyxa är bra mycket mer än så och har många smarta funktioner. Med byxor anpassade för cykling slipper du inte bara onödigt vindmotstånd eftersom de är tätt åtsittande, utan du slipper också att få onödig träsmak i baken. Hos oss hittar du bra cykelbyxor för dam och herr, med förstärkt vaddering där det är störst risk för att det skaver eller ömmar efter mycket tid på sadeln.

Välj rätt cykelbyxor


Kläder anpassade efter din aktivitet kommer definitivt att göra cykelturen skönare. Oavsett om du cyklar downhill, trampar på stillsam cykelsemester längs landsvägarna eller inomhus på spinningpasset hittar du passande cykelbyxor här.Smaken är som baken, och när det kommer till val av cykelbyxor är det kanske än mer sant. Vad som passar bäst är individuellt, och beror på fler faktorer än bara själva byxan. Från sadel till vad du har under - eller inte har under. Många rekommenderar nämligen att använda cykelbyxor utan underkläder för att minska onödigt skav och friktion.Olika cykelbyxor beroende på säsong och typ av cykling


Gillar du att cykla tillhör du troligen de som inte drar sig för en cykeltur trots varierande väder. På sommaren passar det bra med korta byxor, men givetvis finns det långa modeller för kallare väder när det blir höst och vinter, samt de som klarar av väta på ett önskvärt sätt.Byxor med bra komfort är viktigt, men vilken byxa som är bäst för ändamålet kan vara olika beroende på vem man frågar och vilken typ av cykling det gäller. Sedan är det av yttersta vikt att cykelbyxorna andas, vilket ökar komforten och minskar risken för skavsår. Hos oss hittar du cykelbyxor som passar dig, oavsett träningsform.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!