Löparbyxor

(152 produkter)
Blank

Rekommenderad

180 bpm
Men's 2-in-1 Running Tights Black
 

Löpning är utan tvekan en av de enklaste och samtidigt mest allsidiga träningsformerna. Det är bara att ge dig ut och börja springa. Men det betyder inte att det kan vara tufft att komma igång. Med rätt utrustning kommer du dock garanterat kunna motivera dig enklare. När det kommer till att handla löparkläder hittar du allt du kan tänkas behöva online hos oss på Outnorth. Här hittar du löparbyxor för alla väder, både för dam och för herr.

Välj rätt löparbyxor

Precis som med all annan sport och friluftsliv är det viktigt att kläderna sitter som de ska. Hård löpning innebär mycket svett vilket ökar vikten av kläder som andas, särskilt under varma dagar. Med riktigt bra och ergonomiska löparbyxor kan du njuta av varje löparsteg, utan risk för skav eller sömmar som irriterar. Med rätt kläder som sitter på plats kommer du märka skillnaden och få ett lättare löparsteg.

Löparbyxor med kompression

När du löper är det benen som är mest utsatta, därför har löparbyxor med kompression utvecklats. Byxor med kompression ger största möjliga stöd och kraft i varje steg. Kompressionen hjälper även till att syresätta musklerna när du springer, vilket gör att du orkar längre. Dessutom påskyndar de återhämtningen efter ett hårt pass. Vid varma dagar finns också korta kompressionsbyxor som går att kombinera med kompressionsstrumpor. Vid löpning under vintern vid kyla och kallt väder finns fodrade löparbyxor, med eller utan kompression. Vi hoppas att du hittar rätt löparbyxor för dig i vårt stora sortiment. Vi ses i löparspåret!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!