Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Träningsbyxor

(25 produkter)

Här hittar du vårt utbud av bekväma, funktionella och snygga träningsbyxor för herr, dam och barn. Hos Outnorth hittar du högkvalitativa träningskläder för både inomhus- och utomhusträning. Vi har ett brett sortiment av träningsbyxor i många olika modeller från välkända varumärken.

Träningsbyxor för många olika sorters träning

I vårt utbud av träningsbyxor kan du hitta modeller som passar en mängd olika träningsformer. Oavsett om du tränar inomhus eller utomhus kan du hitta det du letar efter här. Våra träningsbyxor är uppdelade i följande kategorier:

Våra träningsbyxor är av hög kvalitet och kommer från några av marknadens ledande varumärken inom sport och mode.

Välj träningsbyxor i rätt material för din träningsform

I vårt utbud av träningsbyxor kan du hitta modeller i många olika material. Olika material passar olika former av träning och det är viktigt att välja rätt material så att du kan vara bekväm när du tränar. En del material är även bättre om du tränar i regn eller i kallt väder.

Använd vår filterfunktion för att endast visa träningsbyxor i det material du letar efter. Här nedan kan du läsa om vilka material som passar olika typer av träningsformer.

Träningskläder i nylon

Nylon är ett material som absorberar fukt på ett effektivt sätt och håller dig torr från svett längre än andra material. Nylon passar därför perfekt i tajta träningsbyxor som används vid högintensiv träning eller i lite mer löst åtsittande modeller som används under löpträning. Nylon är även perfekt att ha som baslager under ett par tjockare byxor om du tränar utomhus under vintern, då materialet både andas och håller dig torr så att du inte fryser lika lätt.

Träningskläder i polyester

Polyester har egenskaper som liknar nylon men används mer i funktionskläder som cykelbyxor och yogabyxor. Polyester passar nästan all typ av träning där du behöver flexibla kläder eller kläder som är extra slitstarka.

Träningskläder i bomull

Bomull är ett varmare material och passar därför mer lågintensiv träning där du inte svettas alltför mycket. Träningsbyxor i bomull kan till exempel passa bra vid yoga-träning eller inomhusklättring. Träningsbyxor i bomull är däremot perfekta att ha på sig på vägen hem för att duscha efter ett träningspass, då de håller dig varm även om du har på dig svettiga träningskläder under bomullsbyxorna.

Träningskläder i ull

Ull är ett naturligt material. Ull kan absorbera väldigt mycket fukt utan att byxorna känns våta. Ull alstrar även värme när det absorberar fukt, vilket, till skillnad från de flesta andra material, gör att du känner dig varm när du svettas under träning istället för att bli kall. Men ull är även ett material som andas, vilket gör att du inte känner dig överhettad och inte kan prestera. Träningsbyxor i ull är perfekta för löpträning utomhus, längdskidåkning eller andra träningsformer där du behöver hålla dig varm och bekväm.

Träningsbyxor för herr

Vi har ett brett utbud av träningsbyxor för män i olika stilar och material. Vi har allt från tajt åtsittande löparbyxor till träningsbyxor med en mer avslappnad passform. Oavsett om du tränar på gymmet eller utomhus har vi byxor som passar dina behov. Du kan enkelt filtrera på herrbyxor genom att använda filterfunktionen på kategorisidan.

Träningsbyxor för dam

I vårt sortiment av träningsbyxor för kvinnor kan du hittar många modeller i olika stilar och material. Vi har träningsbyxor för dig som joggar, tränar crossfit, lyfter vikter på gymmet eller cyklar. Här hittar du både tajta och löst sittande träningsbyxor så att du kan hitta en modell som passar din träningsform.

Träningsbyxor för barn

Behöver ditt barn nya träningsbyxor? Här kan du hitta många olika träningsbyxor för barn som skyddar mot vind och regn. Våra träningsbyxor för barn har ofta reflekterande delar som gör att de syns i trafiken och kan träna säkert även när solen gått ner.

Träningsbyxor från ledande varumärken

Hos Outnorth kan du hitta träningsbyxor och andra träningskläder från några av de mest välkända varumärkena inom sport och mode. Vi har träningsbyxor från märken som till exempel:

Vi har valt ut våra produkter noggrant så att du kan vara säker på att du får högsta kvalitet och ett brett urval av modeller och stilar. Vi har träningsbyxor i många olika färger och passformer, för att du ska kunna hitta ett par byxor som passar just din träningsform och personliga stil.

Köp dina nya träningsbyxor och annan träningsutrustning hos Outnorth

Här hos Outnorth har vi ett brett sortiment av träningsbyxor och andra träningskläder som passar mängder av olika träningsformer. Vi har allt du behöver oavsett om du tränar inomhus eller utomhus under höst- och vintermånaderna. Rätt träningsbyxor ska inte bara vara snygga, de ska även se till att du är bekväm och kan prestera bättre under träningen.

På vår kategorisida för träningsbyxor kan du enkelt filtrera produkter efter storlek, färg, varumärke och kön. Alla våra produktsidor har tydliga produktbeskrivningar som hjälper dig att välja rätt byxor för just din träningsform. Beställ dina nya träningsbyxor hos Outnorth idag.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!