Blank
Blank

Membran

Blank

Skötselråd

Blank

Användningsområde

GORE-TEX Kläder

(55 produkter)

Gore-Tex står för den högsta kvalitén och maximalt skydd i de mest extrema väder. Ska du iväg på ditt livs äventyr? Då gör du rätt i att använda Gore-Tex-kläder just på grund av att Gore-Tex idag är det mest hållbara materialet för extrema förhållanden. Men det håller dig också varm och torr i din vardag, väderleken hindrar dig aldrig från att vistas ute! Outnorth erbjuder Gore-tex-kläder för både vuxna och barn. Märken som Arc'teryx, Black Diamond, Haglöfs, Hestra, J.Lindeberg, Kombi, Marmot, Norrøna, Peak Performance m.fl. Till exempel erbjuder vi på Outnorth Beta SL Jacket Men's från Arc'teryx. En skaljacka med Gore-Tex som är helt vind- och vattentät. Inga onödiga detaljer samt låg vikt gör den lättpackad och utrymmeseffektiv. Perfekt att ta med sig på alla äventyr! 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!