Handskar & Vantar

(760 produkter)

När kylan kommer så gör vi alla samma sak. Vi börjar leta efter våra handskar och vantar som ligger undangömda i en låda någonstans. Ett par varma handskar tillhör standardutrustningen för de flesta, vare sig man är en friluftsmänniska eller inbiten stadsbo. Att frysa om händer kan upplevas som väldigt obehagligt så kolla runt lite och se om du kan hitta några handskar eller vantar som passar just dig. På Outnorth har vi handskar och vantar från varumärken som Hestra, Didriksons och Urberg.

Handvärmare

Om du inte är en friluftsmänniska eller bor någonstans där vintern innebär snöstormar kanske du inte ens vet att handvärmarna finns. Det finns två typer av potentiella användare med olika behov. En uppladdningsbar handvärmare funkar bra för människor som är ute i kylan kortare stunder. De kanske cyklar till jobbet eller skolan eller på annat sätt är ute i kallt väder en kortare tid. För mer extrema förhållanden är en traditionell katalytisk handvärmare bra pga. oslagbara användningstider. Detta kan vara bättre om du är utomhus i kallt väder flera timmar åt gången. En katalytisk handvärmare kan hålla värmen ungefär tre gånger så länge som en uppladdningsbar handvärmare.

Handledsvärmare

Ibland behöver man inte ha en handske utan det räcker med något enklare, då kan en handledsvärmare passa bra. Vid utomhusaktiviteter där det inte är allt för kallt och man behöver bra rörlighet i fingrarna är handledsvärmare perfekta. Ibland kan det också vara skönt med lite extra värme på underarmarna under jackan med.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!