Cykelhandskar

(69 produkter)
Blank

Rekommenderad

Velova
Long Gel Grip Blue/Grey
 

Tillhör du de som cyklar till jobbet i ur och skur, trots väderlek och årstid? Om du inte redan äger ett par cykelhandskar kommer dem definitivt att göra din cykeltur betydligt mer bekväm. Hos oss hittar du cykelhandskar från bland annat POC, Craft och Hestra.

Det kanske är en självklarhet för dig som använder cykeln till motion eller sport att använda cykelhandskar, men det kan också vara en riktigt bra accessoar för dig som ska på cykelsemester. Långa sträckor eller flera dagars cykling kan bli betydligt bekvämare och mer uthärdligt med rätt utrustning, inte minst ett par cykelhandskar.

Stötdämpande gelekuddar för bättre komfort

För dig som cyklar mycket, långt eller i terräng är cykelhandskar med stötdämpande gelkuddar ett utmärkt komplement till din övriga cykelutrustning. Den stötdämpande funktionen minskar påfrestningen på händer och armar vilket gör cykling i hårdare terräng mer uthärdligt. För dig som cyklar downhill är rätt handskar ett måste. Med rätt utrustning blir de riktigt tuffa äventyren ansträngande av rätt anledning och bara när du själv vill att det ska vara det.

Handskar för olika årstider och väder

För regniga cykelturer är det utmärkt med vattentäta handskar, vilket är en egenskap som återkommer hos flera av de cykelhandskar vi säljer. I många fall är dessa dessutom gjorda i material som andas bra trots att de är helt vattentäta.

Under kalla förhållanden är en varmare handske att föredra. Under sommarens varma månader eller om du är en aktiv cyklist som svettas mycket, är det bäst att använda cykelhandskar som andas, exempelvis handskar tillverkade med andningsaktiv Mesh.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!