Cykelhandskar

(75 produkter)

Tillhör du de som cyklar till jobbet i ur och skur, trots väderlek och årstid? Om du inte redan äger ett par cykelhandskar kommer dem definitivt att göra din cykeltur betydligt mer bekväm. Hos oss hittar du cykelhandskar från bland annat POC, Craft och Hestra.

Det kanske är en självklarhet för dig som använder cykeln till motion eller sport att använda cykelhandskar, men det kan också vara en riktigt bra accessoar för dig som ska på cykelsemester. Långa sträckor eller flera dagars cykling kan bli betydligt bekvämare och mer uthärdligt med rätt utrustning, inte minst ett par cykelhandskar.

Stötdämpande gelekuddar för bättre komfort

För dig som cyklar mycket, långt eller i terräng är cykelhandskar med stötdämpande gelkuddar ett utmärkt komplement till din övriga cykelutrustning. Den stötdämpande funktionen minskar påfrestningen på händer och armar vilket gör cykling i hårdare terräng mer uthärdligt. För dig som cyklar downhill är rätt handskar ett måste. Med rätt utrustning blir de riktigt tuffa äventyren ansträngande av rätt anledning och bara när du själv vill att det ska vara det.

Handskar för olika årstider och väder

För regniga cykelturer är det utmärkt med vattentäta handskar, vilket är en egenskap som återkommer hos flera av de cykelhandskar vi säljer. I många fall är dessa dessutom gjorda i material som andas bra trots att de är helt vattentäta.

Under kalla förhållanden är en varmare handske att föredra. Under sommarens varma månader eller om du är en aktiv cyklist som svettas mycket, är det bäst att använda cykelhandskar som andas, exempelvis handskar tillverkade med andningsaktiv Mesh.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!