Fingerhandskar

(443 produkter)

Spenderar du långa dagar på fjället eller ute i kylan har du förmodligen stort behov av att hålla dig varm och samtidigt kunna vara smidig. Hos oss hittar du ett stort urval av fingerhandskar för dam, herr och barn för alla tillfällen och aktiviteter. Allt från halvfinger-handskar för cykling till varma skidhandskar och handskar anpassade för andra specialaktiviteter som exempelvis jakt. I vårt sortiment hittar du tunnare handskar i merinoull, varmare handskar i fleece och slitstarka handskar i läder. Vi har fingerhandskar från varumärken som Hestra, Norröna och Swix.

Välj rätt material utifrån aktivitet

Ditt val av aktivitet kan vara betydande för vilken typ av handskar du bör införskaffa. Varma fingerhandskar som är fodrade kan vara bra under kalla dagar, men om du är väldigt aktiv eller svettas mycket kan det vara bättre med material som verkligen andas. Då undviker du kondens och på så vis slipper du att bli nedkyld.

Är det riktigt kallt är ett bra tips att investera i ett par tunna liners att ha under dina handskar i merinoull och nylon. När du bygger lager på lager håller sig fingrarna varma längre. Kommer du i kontakt med vatten under din vandringstur kan du investera i ett par fleecehandskar från Black Diamond som går utmärkt att bära som de är men även under ett vattentätt skal. Hos oss hittar du handskar i bland annat skinn, fleece, softshell och en mängd andra material.

Behåll handskarna på i kylan när du behöver använda din telefon

Ett flertal av handskarna i vårt sortiment är konstruerade för att kunna användas på touch screen. När det är kallt ute och telefonen ringer slipper du att ta av dig handskarna för att svara! Smartare än så blir det inte.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!