Fingerhandskar

(211 produkter)
Blank

Rekommenderad

Velova
Long Gel Grip Blue/Grey
 

Spenderar du långa dagar på fjället eller ute i kylan har du förmodligen stort behov av att hålla dig varm och samtidigt kunna vara smidig. Hos oss hittar du ett stort urval av fingerhandskar för dam, herr och barn för alla tillfällen och aktiviteter. Allt från halvfinger-handskar för cykling till varma skidhandskar och handskar anpassade för andra specialaktiviteter som exempelvis jakt. I vårt sortiment hittar du tunnare handskar i merinoull, varmare handskar i fleece och slitstarka handskar i läder. Vi har fingerhandskar från varumärken som Hestra, Norröna och Swix.

Välj rätt material utifrån aktivitet

Ditt val av aktivitet kan vara betydande för vilken typ av handskar du bör införskaffa. Varma fingerhandskar som är fodrade kan vara bra under kalla dagar, men om du är väldigt aktiv eller svettas mycket kan det vara bättre med material som verkligen andas. Då undviker du kondens och på så vis slipper du att bli nedkyld.

Är det riktigt kallt är ett bra tips att investera i ett par tunna liners att ha under dina handskar i merinoull och nylon. När du bygger lager på lager håller sig fingrarna varma längre. Kommer du i kontakt med vatten under din vandringstur kan du investera i ett par fleecehandskar från Black Diamond som går utmärkt att bära som de är men även under ett vattentätt skal. Hos oss hittar du handskar i bland annat skinn, fleece, softshell och en mängd andra material.

Behåll handskarna på i kylan när du behöver använda din telefon

Ett flertal av handskarna i vårt sortiment är konstruerade för att kunna användas på touch screen. När det är kallt ute och telefonen ringer slipper du att ta av dig handskarna för att svara! Smartare än så blir det inte.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!